Vulcan Suomi

☎  +358 10 217 2500

Vulcan Descaler

Vulcan Tekniikka


Vihreä vaihtoehto vedenpehmentimille


vulcan technology

Vulcan tarjoaa ympäristöystävällisen vedenkäsittelyjärjestelmän, joka suojaa vesiputkia ja laitteita kalkkeutumiselta ja ruostumiselta. Menetelmä perustuu patentoituun Vulcan-Impulse –teknologiaan ja käsittelee veden ilman kemikaaleja tai suolaa.

Erityiset sähköimpulssit muuttavat kalkin kiteytymisprosessia kovassa vedessä, jolloin hiukkaset menettävät kykynsä tarttua pintoihin.

 before and after using Vulcan
putkisto ennen ja jälkeenvulcan effect before and after
Jäähdytys torni verkkoon ennen
ja jälkeen

     
vulcan descaler
vulcan descaler
     

Kalkkiin liittyvät ongelmat

  • Energianhukka pidempien lämmitysaikojen vuoksi
  • Korkeat koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltokulut
  • Vedenpaineen väheneminen kalkkikerroksen pienentäessä putken halkaisijaa
  • Korkeat puhdistuskulut ja tarve käyttää voimakkaita puhdistusaineita kuten happoja
  • Kaiken kaikkiaan teollisen tuotannon väheneminen
Vesi, jota käytämme kodeissamme, sekä kaupallisissa ja teollisissa laitoksissa, sisältää liuennutta kalkkia, joka koostuu kalsiumista ja magnesiumista. Kun liukoisessa muodossa oleva kalkki kohtaa lämpötilan nousua tai paineen laskua, se kiteytyy pinnoille muodostaen kalkkikerrostumia. Näitä kovettuneita kalkkikerrostumia esiintyy paikoissa, joissa vettä lämmitetään, vesi pyörii tai poistuu putkista.
 

scale problems


scale problem
     
vulcan descaler
vulcan descaler
     

Vulcanin 3 ominaisuutta


1. Vulcan pysäyttää pintojen kalkkeutumisen

Ilman Vulcan -vedenkäsittelyä, veden kalkkihiukkaset muodostavat tarttuvia kiteitä, jotka muuttuvat kiinteiksi jäämiksi. Vulcan-Impulse -teknologia muokkaa kalkin ja magnesiumin kiteytymistä käyttämällä elektroforeesin luonnollista prosessia. Kristalleista tulee tasaisempia ja tankomaisia ja ne eivät enää tartu toisiinsa. Mitä tankomaisempia kristalleja luodaan, sen suurempi vaikutus sillä on kalkkeutumisen estämisessä. Kalkki huuhtoutuu nyt pois veden mukana hienona pulverina.
 


Vulcan Technology against scale
     
   
     
vulcan descaler    
     

2. Vulcan puhdistaa putkistojärjestelmän

Vulcan -vedenkäsittely muuttaa tasapainoa kalkkeutumisen ja luonnollisen liukenemisen välillä. Yksittäiset kiteet eivät enää muodosta jäämiä, jonka ansiosta kalkkikerrostumien muodostuminen voidaan estää. Luonnollisen kalkinpoiston on nyt vain poistettava olemassa olevat jäämät tehokkaasti. Näin ollen kalkki poistetaan nopeammin kuin se ehtii muodostumaan. Luonnollinen hiilihappo liuottaa kalkin kalkista. Putkissa olevat kerrostumat poistetaan asteittaisesti ja varovaisesti.

Vulcan Processes

 

Vulcan Technology

 


Vulcan Technology

     

3. Vulcan suojaa ruosteelta ja korroosiolta

Kupari- ja/tai rautaoksidaatio tapahtuu kaikissa kovaan veteen kosketuksissa olevissa metalliputkissa. Nämä hapettumat vaikuttavat putkien pintaan ja johtavat usein ruostumiseen. Vulcan-Impulse -teknologia luo elektroforeesivaikutuksen, joka tuottaa suojaavan metallikarbonaattikerroksen. Riippuen putkimateriaalista, tämä kerros koostuu kupari-, rauta- tai sinkkikarbonaatista ja se tarttuu kaikille kiiltäville metallipinnoille. Se suojaa putkia haitallisilta aineilta, jotka voivat aiheuttaa ruostumista.
 
Vulcan against rust
     
    Vulcan Protective Layer
     
     
     

 

 

Copyright: Christiani Wassertechnik GmbH (CWT) | Imprint